Image
Aici chestionăm presiunile asupra corpurilor și modurile în care acestea sunt întărite în imaginarul colectiv de către diferite pârghii sociale, politice și economice care ne înconjoară viețile, ne influențează sentimentul propriei identități și sănătatea mintală. Împreună visăm la o societate în care tuturor corpurilor li se respectă și onorează existența, valoarea inerentă, limitele și dreptul la autodeterminare.

Adunăm resurse de la diferite colective artistice și politice care luptă pentru libertatea tuturor corpurilor și le punem la dispoziția comunității: avem muzică, videoclipuri, eseuri, poezie, proză, podcasturi, știri, informații despre accesul la consiliere psihologică și grupuri de sprijin gratuite. De asemenea, oferim platforma oricărei persoane queer care dorește să scrie și să publice pe corpfluid.ro. (link la Corpul meu)
Dacă îți place ce citești & asculți & privești aici, dacă te-a încântat munca artistică a echipei CorpFluid din ultimii ani, ajută-ne cu o donație:
-să menținem vie platforma corpurilor queer și după sfârșitul finanțării AFCN;
-să dezvoltăm proiecte viitoare în care organizăm și facilităm ateliere de educație emoțional-corporală prin artă;
-să adunăm, edităm și tipărim toate textele trimise de cititorx într-o revistă.

Poți face o donație în contul: RO91BACX0000001351140003 Unicredit bank, Asociatia Culturala Gabriela Ionescu si Slavomir Popovici Menţiune transfer: "donaţie CorpFluid"