Al cui e corpul tau?


Invitație la autoexplorare și împărtășire

Ne propunem să adunăm povești, perspective, experiențe, vise și dorințe ale corpurilor queer. Credem că fiecare corp respiră într-o comunitate și doar împreună ne putem îndeplini nevoile fundamentale precum siguranța, iubirea și apartenența.

Din păcate, în societățile noastre contemporane patriarhale, rasiste, hetero-normative ș.a., e dificil pentru toate corpurile care nu se încadrează în niște norme foarte rigide și oprimante să se simtă în siguranță.

Visăm la o societate în care tuturor corpurilor li se respectă și onorează existența, valoarea inerentă, limitele și dreptul la autodeterminare.

Deschidem această platformă ca un spațiu comunitar pentru toate corpurile queer* și te invităm să ne spui gândurile, emoțiile, senzațiile trezite de întrebările de mai jos**. Mai apoi, urmează să îmbinăm răspunsurile într-un text - corp comun.

Image

* prin corp queer înțelegem aici corpurile care se autodenumesc așa, se identifică cu identități sexuale sau de gen non-normative sau nu se încadrează în norme din orice alt punct de vedere.
** poți răspunde la ce ai chef, chiar dacă sunt numai o parte din întrebări.

Dacă dorești ca un text de-al tău care se leagă cu temele de mai sus să fie publicat pe platforma corpfluid.ro, îl așteptăm la adresa de mail corpurifluide(at)gmail.com